Huisregels

Om een fijne verstandhouding met elkaar te hebben, gelden er in mijn praktijk een aantal regels.  U ziet ze hier op rij:

  • Vergeten afspraak
    Een afspraak die niet minstens 24 uur van tevoren is afgezegd wordt in rekening gebracht voor de helft van de afgesproken behandeling. Een afspraak kan afgezegd worden via email, Whatsapp en /of telefonisch. De gegevens zijn te vinden bij contact.
  • Betaling
    Een behandeling dient binnen 14 dagen betaald te zijn. Dit kan via een overboeking op mijn bankrekening zijn of contant in de praktijk na afloop van de behandeling.

Het bankrekening nummer is:
NL 06 ABNA 0561953074 t.n.v. Corinne Bakx-Wemelsfelder

  • Wijziging afspraak
    Zodra u weet dat een afspraak gewijzigd moet worden, is het fijn dat u dit meteen regelt. Op die manier heeft u nog keus voor een andere tijd en kan ik andere cliënten uw plek aanbieden. De gegevens zijn te vinden bij contact.

 

  • Geschillencommisie                                                                                                                                          Ik ben aangesloten bij de Geschillencommissie van Provoet. Wanneer er ondanks  de goede afspraken toch onenigheid is, kunt u deze inschakelen om zo snel mogelijk het geschil op te lossen. www.degeschillencommisie.nl